Sekretess

Ni som vet vilka vi är som bloggar här, tänk på att inte ge ut våra namn eller annan privat information.

Från Försvarsmaktens hemsida,

"Det är särskilt viktigt att tänka på att det man skriver till varandra i e-post, på Facebook, på egna bloggar eller andra sociala medier inte får handla om kommande militär verksamhet, svagheter vid förbandet, fullständiga namn på personer och annat som kan påverka säkerheten för de som tjänstgör eller de anhöriga hemma i Sverige."

onsdag 9 januari 2013

Spanien, here we come!

Ja när S var hemma på leave så bokade vi en resa till Mallis! Vi har aldrig varit på solsemester tillsammans med barnen, har liksom inte tyckt att det varit värt alla pengar när de varit små. Nu är de stora och kan uppleva saker och få med sig minnen på ett helt annat sätt. Ska bli så himla roligt! Det är bara 169 dagar kvar ;)

Nu har det gått en vecka sedan S åkte...men det känns som en månad! Varför går tiden så himla långsamt när man längtar till något eller efter någon? Det är 62 dagar till hans andra leave, alltså kommer han hem någon gång i mars. Mars!? Det låter som en evighet, speciellt med tanke på att januari och februari ligger framför oss. Det är inte mina favorit månader direkt. Bara hoppas på att snön och kylan återvänder, så att det blir lite ljusare och roligare ute igen.








2 kommentarer:

  1. Vad härligt med en Mallis-semester! Det är ett riktigt bra ställe, kan rekommenderas!
    Men Du, snart har halva januari gått, så det rullar på, med tanke på att du tycker det är långt till mars. Men jag förstår dej, men snart är vi där!
    Kramen på Er alla!

    SvaraRadera
  2. Åh vad nice att ha något gemensamt att se fram emot när S är på hemmaplan! Jag/ vi är inte alls avundsjuka....det kommer säker bli någon form av rekord i vår lilla håla när ni gottar er på Mallis...typ århundradets skyfall ;)

    SvaraRadera