Sekretess

Ni som vet vilka vi är som bloggar här, tänk på att inte ge ut våra namn eller annan privat information.

Från Försvarsmaktens hemsida,

"Det är särskilt viktigt att tänka på att det man skriver till varandra i e-post, på Facebook, på egna bloggar eller andra sociala medier inte får handla om kommande militär verksamhet, svagheter vid förbandet, fullständiga namn på personer och annat som kan påverka säkerheten för de som tjänstgör eller de anhöriga hemma i Sverige."

onsdag 2 januari 2013

Slut

Nu var det slut på ledigheten...

Ja nu var det slut på våra två veckor tillsammans. S reste idag och vi lämnade honom på stationen vid elvatiden. Därefter hämtade vi upp två kompisar till tjejerna. Det var väldigt bra för de fick något annat att tänka på direkt efter avskedet, de har lekt hela eftermiddagen och inte förrän de gått så sade tioåringen att hon saknade pappa.

Vi har haft det så himla skönt under jul och nyår. Vi har gjort precis det som vi själva velat. På julaftonen åkte vi till äventyrsbadet som vi brukar och i år med våra vänner, himla mysigt och kul. En tradition som vi haft nu i ett par år och vem vet vi kanske får sällskap av dem även nästa år?!

Sedan så har vi hunnit med lekland (barnens önskemål!!) slalombacken, vilket var första gången för våra tjejer! Vi har hunnit med att gå på restaurang och ett par fikaomgångar på stan. I går packade vi ner julen och slängde ut granen, skönt! Det är mysigt när den är här men jag vete katten om det inte är skönare när den har packats undan...

Nu börjar en lång period till nästa leave... 69dagar för att vara exakt.


2 kommentarer:

  1. Jo, precis så är det! Jättekul att ta fram alla julsakerna men desto härligare att slänga ut krafset och köpa tulpaner!

    SvaraRadera
  2. Vi hoppas också på att det kan bli ny tradition,det stora juldoppet!Visst var det mysigt. Gärna snö varje år så snöbollskriget också blir tradition.

    SvaraRadera