Sekretess

Ni som vet vilka vi är som bloggar här, tänk på att inte ge ut våra namn eller annan privat information.

Från Försvarsmaktens hemsida,

"Det är särskilt viktigt att tänka på att det man skriver till varandra i e-post, på Facebook, på egna bloggar eller andra sociala medier inte får handla om kommande militär verksamhet, svagheter vid förbandet, fullständiga namn på personer och annat som kan påverka säkerheten för de som tjänstgör eller de anhöriga hemma i Sverige."

torsdag 15 november 2012

Nu vågar jag inte

Nu vågar jag inte skriva hur många dagar det är kvar längre... Det är i alla fall alldeles för få!

I helgen så ska tjejerna få göra varsin önskesak med pappa. Sjuåringen har valt att gå på museum och fika, vad tioåringen valt vet vi inte än... Huvudsaken är att de får en stund tillsammans, ensamma. Kvalitetstid på hög nivå.
Än märks det inget på barnen att det är så få dagar kvar men jag ser inte fram emot dagen han åker. Nu ska jag inte ta ut något i förskott för det kanske går hur bra som helst men det känns tungt.

Imorgon kommer han hem för sista gången på länge. Då ska vi ut och bowla och äta middag hela familjen. På måndag ska han följa med tjejerna till skolan och på tisdag är vi lediga tillsammans.

1 kommentar:

  1. Väldigt bra planerat inför helgen, med egen pappa-tid och skolbesök osv. Se till att Du får din beskärda del Du också.
    Det här kommer att gå bra, även om det känns tungt just nu.
    Ha en jättemysig helg, kramar!

    SvaraRadera