Sekretess

Ni som vet vilka vi är som bloggar här, tänk på att inte ge ut våra namn eller annan privat information.

Från Försvarsmaktens hemsida,

"Det är särskilt viktigt att tänka på att det man skriver till varandra i e-post, på Facebook, på egna bloggar eller andra sociala medier inte får handla om kommande militär verksamhet, svagheter vid förbandet, fullständiga namn på personer och annat som kan påverka säkerheten för de som tjänstgör eller de anhöriga hemma i Sverige."

måndag 5 november 2012

+16

Nu är det alldeles strax två veckor kvar tills det är dags!
De här sista fyra dagarna som vi varit lediga tillsammans har varit hur sköna som helst.
En dag gjorde vi ingenting alls, bara slappade i soffan framför en film, en annan dag var vi ute och gjorde vinter i trädgården, bytte till vinterdäck och lite annat småfix. Det var hur bra som helst att bara vara vi i familjen och göra saker tillsammans!

För mig och S börjar det kännas att det bara är några dagar kvar och för att vara exakt är det bara fyra dagar, resten av tiden är han på Livgardet. Det har inte kommit några reaktioner från barnen än och det tror jag kanske inte att det kommer att komma heller de första veckorna eftersom att S är borta nu under veckorna men längre fram när han inte kommer hem på helgerna blir det nog jobbigare.

Det är fem veckor från det att S åker till det att han kommer hem på sin första leave. Det är skönt, nästan som en "prövotid". Däremot blir det väldigt länge tills han kommer hem på den andra leaven, då är det tio veckor, lite drygt två månader! Ibland känns det hur lugnt som helst... och ibland blir jag ledsen av bara tanken. Den mörka, blöta och gråtrista tiden efter jul är i vanliga fall hemsk men nu kommer det att vara ännu värre!

Idag har vi köpt lite saker som vi ska skicka med S när han åker, kan inte skriva för mycket om det :) men det innehåller julklappspapper och nummer ;) Gissa på nu S! Barnen har varit flitiga med pysslet kan man säga...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar