Sekretess

Ni som vet vilka vi är som bloggar här, tänk på att inte ge ut våra namn eller annan privat information.

Från Försvarsmaktens hemsida,

"Det är särskilt viktigt att tänka på att det man skriver till varandra i e-post, på Facebook, på egna bloggar eller andra sociala medier inte får handla om kommande militär verksamhet, svagheter vid förbandet, fullständiga namn på personer och annat som kan påverka säkerheten för de som tjänstgör eller de anhöriga hemma i Sverige."

fredag 1 mars 2013

Födelsedag

Även om man befinner sig långt hemifrån så kommer födelsedagen infinna sig på samma datum som vanligt. Denna gång så fick det bli firande utan familjen på plats. Paket har däremot kommit i olika omgångar. Har blivit ganska många dessutom. Tack alla ni som skickat mig paket!!  Bloggar mer senare när fältartisterna har spelat. (för mig?)
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 kommentarer:

  1. Grattis än en gång, och vad kul att du fått så många paket! Man blir aldrig för gammal för dylika saker, eller hur? Speciellt när man är långt hemifrån. Ha det gott, var rädd om dig och Grattiskramen än en gång, från oss uppe i norr!

    SvaraRadera
  2. Hipp hipp hurra på din födelsedag!! Hoppas du haft en bra dag! Grattis från A,E,S &E

    SvaraRadera
  3. Tack tack. Jo det har under omständigheterna varit en bra födelsedag som avslutades med uppträdande av svenska fältartisterna.

    SvaraRadera
  4. Hej och grattis igen :) Vårt paket är förmodligen kvar i luften eller i något plan på väg till dig. Så födelsedagen är inte slut än;) Kram på dig! /E, M & barna

    SvaraRadera