Sekretess

Ni som vet vilka vi är som bloggar här, tänk på att inte ge ut våra namn eller annan privat information.

Från Försvarsmaktens hemsida,

"Det är särskilt viktigt att tänka på att det man skriver till varandra i e-post, på Facebook, på egna bloggar eller andra sociala medier inte får handla om kommande militär verksamhet, svagheter vid förbandet, fullständiga namn på personer och annat som kan påverka säkerheten för de som tjänstgör eller de anhöriga hemma i Sverige."

söndag 9 december 2012

2a advent

Så var det då den andra advent...

Idag gjorde jag och tjejerna årets pepparkakshus. En tråkig "färdig Annas" variant som vi pyntade upp. I vanliga fall är det S som ritar och designar huset men nu fick vi klara oss utan någon häftig raket, torn eller modell på vårt egna hus. Tjejerna var dock nöjda och det är det som räknas.

Idag är det mindre än tio dagar kvar till S kommer hem! Vi längtar så.!
Vi har tur som får hem vår anhörige under jul för det är få som åker hem redan och det förstår jag för nästa omgång blir ca 70 dagar ifrån varandra!! Jag har knappt klarat dessa 18 dagar som gått nu...
Men som S säger, det tänker vi inte på nu utan nu ser vi fram emot ledigheten tillsammans! Sedan tar vi tag i nästa etapp!

Jag har kanske glömt att säga vad vårat hemliga pyssel till S var men vi skickade med honom en paketkalender! Uppskattad! Kollegorna frågar varje dag vad dagens paket var.  Han har fått godis, starka såser, foto med oss tjejer, pärlplatta och ja, to be continued!!  En bok fick han också!! För er som känner S vet att han inte brukar läsa men nu har han läst två böcker på kort tid sedan jag köpte Krigare av Johanne Hildebrandt. Hittade fler böcker som handlar om just kriget i Afghanistan som han tagit till sig. Ska lägga ut dem här sen...

1 kommentar:

  1. Jättefint hus, ser nästan ut som erat eget!
    Ha det gott, kramizar!

    SvaraRadera